Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 26
  • 00:16:15

#26. Hoe kies ik voor gezonde tussendoortjes in plaats van koeken en suikers? | Open Spreekuur

In ‘Open Spreekuur’ wil ik de thema's die bij ons allemaal leven, eenvoudig en praktisch uitlichten. En die thema's, die komen écht van bij jullie! Via de website kan iedereen vragen inspreken die ik met plezier beantwoord.

  • In dit open spreekuur heb ik het met jou graag over gezonde tussendoortjes voor kinderen. We gaan praten over waarom gezonde tussendoortjes zo belangrijk. 
  • Laat ons een diepe duik nemen in de gezonde tussendoortjes. Het klinkt misschien niet zo spannend als koek en snoepjes maar ze geven ons wel de kracht om te stralen als nooit tevoren.

Ik wil jullie laten kennismaken met een heleboel heerlijke alternatieven:

  • zelfgemaakte crackers, sappig fruit en plantaardige melkproducten. Gezonde tussendoortjes zitten boordevol voedingsstoffen. 
  • We gaan ook samen gezonde snacks maken, ik zal je een aantal ideeën voorschotelen zoals fruitkebabs, zelfgemaakte smoothies, groentesnacks en misschien zelfs een lekker dipsausje. 
  • Mama's en papa's kunnen helpen om deze gezonde lekkernijen te bereiden. Yummie!

Dus beste ouders en kinderen, luister samen naar deze lekkere podcast en ontdek heel veel alternatieven voor koekjes en snoep. Blijf zeker luisteren tot het einde want er zit ook nog een leuke challenge om mee te doen op sociale media. Doe jij ook mee?


Benieuwd? Beluister het allemaal in dit open spreekuur. Een vraag insturen of shownotes raadplegen?

Dat kan op https://podcasters.spotify.com...

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.