Keynote spreker Servaas Vincent Gorissen

Klaar om jezelf
te herontdekken?

Zoek je een boeiende keynote spreker, ervaren moderator of een energieke presentator? Kies dan voor mijn medische expertise.

Servaas slaagde erin om meteen de toon te zetten en het energieniveau in de zaal naar boven te tillen. Hij is een storyteller die zijn verhaal vanuit een persoonlijke insteek brengt en authentiek overkomt. Dit en een portie humor zorgden ervoor dat het publiek 45 minuten lang geboeid bleef.

— House of Executives

Wat deze keynote werkelijk uniek maakte, was de energie die het publiek erdoor kreeg. Dr. Servaas slaagde erin om een sfeer van positiviteit en motivatie te creëren die nog lang na de keynote voelbaar was. Het was niet alleen een informatieve sessie; het was een ervaring die een blijvende impact had op iedereen die aanwezig was.

— Plus Home Services

Onlangs werden we getrakteerd op een keynote van Dr. Servaas (De Klik) die vanaf het allereerste moment de zaal wist te betoveren. Zijn passie en energie waren voelbaar, en het duurde niet lang voordat het publiek volledig werd meegesleept in zijn betoog. De beleving was intens en inspirerend en het heeft ons allemaal aangespoord om onmiddellijk actie te ondernemen.

— Plus Home Services

Maak jouw event onvergetelijk

Ben je op zoek naar een inspirerende keynote speaker, moderator of motiverende presentator? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik breng praktische en medische inzichten en toegankelijke discussies over gezondheidsthema’s mét enthousiasme tot bij jouw publiek. 

Ik maak jouw evenement gegarandeerd onvergetelijk! 

Keynote - Vincent Gorissen

Wens je een
keynote?

Events die je kan bijwonen