Laten we praten… over jouw gezondheid!

Heb je een
vraag?

Tijdens het eerste consult met dokter Servaas wordt er geluisterd naar je klachten en gepeild naar je verwachtingen en doelen. Op basis daarvan zal dokter Servaas beslissen of er nog bijkomende onderzoeken moeten gebeuren. Daarna wordt indien nodig een nieuwe afspraak ingeboekt om eventuele resultaten te bespreken of ter opvolging.

Een consult met dokter Servaas duurt standaard 30 minuten aan een prijs van 100 euro. Indien gewenst, kunnen twee consulten na elkaar geboekt worden, zodat er meer ruimte is om alles te bespreken. Neem hiervoor contact op met verpleegkundige Febe.

Vergeet ook zeker niet je identiteitskaart en eventuele verslagen/resultaten van vorige onderzoeken tijdens het eerste consult. Ook vragen wij om nuchter te zijn.

Voor verslagen en attesten verwijzen wij u graag door naar uw huisarts. Indien een specifiek attest vereist is over uw behandeling, kunnen wij dit gerust voor u opmaken.

Servaas signeert met heel veel plezier jouw boek. Hij geeft je zelfs een klein cadeautje erbij. Wanneer je op de webshop de code "GESIGNEERD" gebruikt, krijg je een kleine korting en zullen wij ervoor zorgen dat het boek gesigneerd is.

Koop je het boek voor iemand anders en wil je een persoonlijke boodschap in het boek? Stuur gerust een mailtje naar info@dokterservaas.be met alle informatie van je bestelling en welke boodschap jij in het boek wenst.

Hou er wel rekening mee dat de levertijd iets langer kan duren indien je dit boek gesigneerd wenst.

Je kan altijd een mailtje sturen naar info@dokterservaas.be met alle nodige informatie over jouw event.

Locatie: Waar vindt je evenement plaats?

Datum en tijd: Wanneer en om hoe laat mogen we deze bijzondere dag in onze agenda zetten?

Aantal gasten: Hoeveel enthousiaste deelnemers verwacht je?

Soort publiek: Zijn het professionals of leken? Of wellicht een mix?

Specifieke thema’s of onderwerpen: Zijn er specifieke punten die je zeker behandeld wilt hebben?

Natuurlijk, er bestaat zeker de mogelijkheid om samen te werken met Servaas. Hij staat open voor diverse kansen en opportuniteiten. Als je een goed doordachte pitch hebt en alle details duidelijk kunt presenteren, stuur dan gerust een e-mail. We kijken uit naar je bericht en komen graag bij je terug.

Uitleg over elk boek kun je altijd terugvinden op de boekenpagina. Maar hier geef ik je alvast een korte samenvatting van elk boek.

Nooit meer naar de dokter

Dokter Bingé reikt in dit boek alle nodige tools aan om je gezondheid zelf in eigen handen te nemen. Het doel is het ontwikkelen van een gezonde attitude of ‘healthitude’.

Immuun

Dokter Servaas neemt je in dit boek mee op een reis door het fascinerende immuunsysteem en legt uit hoe we ziek worden. Hij vertaalt de laatste wetenschappelijke inzichten rond immuniteit naar helder advies waarmee je jouw levensstijl kan optimaliseren.

16:8

In dit boek schuift dokter Servaas de 16:8 methode naar voor: 16 uur lang vasten en eten binnen een tijdsspanne van 8 uur. Verder legt hij uit wat er met je lichaam gebeurt tijdens het vasten en geeft hij een eenvoudig stappenplan met lekkere recepten om zelf aan de slag te gaan.

16:8 vastenkookboek

Het praktische vervolg op het boek 16:8. Samen met zijn team van gezondheidscoaches duikt dokter Servaas de keuken in om de drempel te verlagen voor iedereen die graag wil vasten. De beginnende vaster krijgt een stevige kapstok om de koudwatervrees te overwinnen, de ervaren vaster vindt in dit boek een uitgebreide bron van inspiratie. Met meer dan 70 intermittent-fasting recepten voor een gezond gewicht.

De lijst

Eet jezelf gezonder met dit boek. Servaas Bingé ontwikkelde in dit boek ‘De Lijst’ een slim voedingsplan om je lichaam in 10 dagen te leren kennen èn het verband met je voeding te begrijpen.

Het recept

Dit boek is een uitnodiging om een voedingsplan voor jezelf op te maken, rekening houdend met jouw voorkeuren (wat is je specifieke doel? eet je geen vlees? heb je allergieën?...): een gezond metabolismeplan, of een detoxplan, een energieplan, een healty mindplan, een gewoon-gezondplan. Dokter Servaas laat in dit boek de wetenschap én zijn ervaring spreken.

De klik

Met ‘De klik’ focust dokter Servaas zich op de mentale gezondheid en toont hij aan dat kiezen voor je beste zelf de sleutel is om op lange termijn gezond te blijven en je beste leven te leiden. In dit boek speel jij de hoofdrol.