Hoe kunnen wij jou helpen?

We kijken niet alleen naar je klachten en symptomen, maar luisteren naar je verhaal en benaderen je lichaam en geest als een verbonden geheel. Op basis van jou medische voorgeschiedenis en de resultaten uit eventuele extra testen zoeken we dieper naar de onderliggende oorzaken van jouw symptomen.

Levensstijlgeneeskunde gaat om een wetenschappelijke onderbouwde, geïntegreerde en persoonlijke aanpak, waar we naar alles kijken. Indien je dit wenst werken we graag samen met je huisarts, specialist en je huidige gezondheidsteam.

Dit doen we door te werken met een specifieke aanpak:

  • We brengen je klachten, voorgeschiedenis in kaart.
  • Na de eerste intake volgt de bespreking met de arts, waar de nodige onderzoeken zullen voorgeschreven, uitgevoerd of gepland zullen worden.
  • De dagelijkse opvolging kan gebeuren door je huisarts of een zorgprofessional van je keuze. In het gezondheidsplan dat we samen maken bepaal jij het tempo. Uiteraard kun je periodiek bij ons terecht voor verdere opvolging of hertesting.

 

LOCATIE

Hansbekedorp 58
9850 DEINZE


Kostprijs

Dr. Servaas Bingé is gedeconventioneerd en werkt niet als huisarts, maar als sport- en lifestylearts. Voor huisartsgeneeskundige zaken en attesten kunt u terecht bij uw eigen huisarts, met wie wij op uw vraag ook in overleg gaan.

Tarieven (excl. eventuele technische prestaties)
Standaard Consult (15 min): 50 euro
Uitgebreid Consult (30 min): 100 euro
 

Online consulteren?

Je kan de arts ook online consulteren. Via deze link kun je hiervoor een afspraak inplannen. De betaalprocedure voor het maken van een online consult zit in het boeken van de afspraak verweven en de kost is 50 euro.