Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 32
  • 01:00:13

#32. Tessa Wullaert: Over leiderschap, routines en een missie hebben.

In deze aflevering hebben we de eer om voetbalster Tessa Wullaert van de Red Flames te verwelkomen. De kapitein van de nationale ploeg deelt haar inzichten over vriendschappen in het team en legt de nadruk op het belang van persoonlijke rust.

We duiken in haar slaaproutine, voedingsgewoonten en trainingsregime. Ook onthult Tessa haar weg naar goed leiderschap en deelt ze haar missie: Meer meisjes aan het voetballen krijgen. Dit doet ze met het project GRLPWR (lees: Girl Power), dat meisjes aanmoedigt om te voetballen en hen steunt tegen discriminatie en pesten. Een must-listen voor wie het vrouwenvoetbal op gelijke hoogte wil brengen met het mannenvoetbal. Dit en nog veel meer in deze boeiende aflevering!

Interessante links

GRLPWR website⁠

⁠De goals van het Frans vrouwenvoetbalelftal⁠

Een vraag insturen of shownotes raadplegen?

⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/healthitude/message⁠

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.