Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 3
  • 00:19:42

#3. Stressbestendiger worden en vitamine D | Open Spreekuur

In de afleveringen zonder gastspreker ‘Open Spreekuur’ wil ik de thema's die bij ons allemaal boeien, eenvoudig en praktisch uitlichten. En die thema's, die komen écht van bij jullie, jullie hebben mij deze vraag gesteld en met plezier geef ik mijn antwoord! 

In deze aflevering praat ik over hoe we veerkrachtiger kunnen worden als antwoord op stress. In het tweede deeltje van de aflevering praat ik over de invloed van vitamine D op je lichaam. Twee perfecte thema’s voor het najaar.

Via de website kan iedereen vragen inspreken, die ik met plezier beantwoord. Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal via deze link:
STEL HIER ZELF JE VRAAG

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.