Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 36
  • 01:20:32

#36. Steven Van Belleghem: Over klantgerichtheid in de zorg.

Een inspirerend gesprek met auteur en expert in klantenservice, Steven Van Belleghem. We hebben inspirerende inzichten en persoonlijke ervaringen gedeeld over het verbeteren van communicatie in de gezondheidszorg en de rol van technologie hierin.

Belangrijkste inzichten die we hebben besproken

  • Leer waarom empathie en heldere communicatie van vitaal belang zijn in de gezondheidszorg en waarom deze aspecten soms over het hoofd worden gezien.
  •  Verken de mogelijkheden van technologie bij het versterken van de communicatie tussen zorgverleners en patiënten. Ontdek hoe innovatie een positieve impact kan hebben op de gezondheidszorg.
  • Luister naar Steven's persoonlijke ervaringen en ontdek het belang van een gezonde balans tussen werk en privéleven. Leer hoe hij bewust tijd vrijmaakt voor zijn gezin.

Ontdek waardevolle inzichten, praktische tips en laat je inspireren door deze boeiende SPREEKUUR-aflevering.

Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal op ⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/healthitude/message⁠

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.