Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 6
  • 00:57:06

#6. Steven Laureys: De wereld van slaap, dromen en meditatie.

Slapen doen we allemaal, maar toch heerst er in België een heuse slaapcrisis. We zijn in Europa koploper in het verkopen van slaap- en kalmeermiddelen.

Dr. Professor Steven Laureys neemt je vandaag mee in de wereld van het brein. Hij vertelt waarom slaap zo belangrijk is, en wat er in ons lichaam gebeurt wanneer we slapen. Want zoals je Steven zal horen zeggen is slaap een natuurlijke detox. Wat dat concreet wil zeggen, hoor je in de aflevering.

Met heel veel plezier nodig ik jou uit om deze aflevering van Spreekuur mee te volgen.

  • Via de website kan iedereen vragen inspreken, die ik met plezier beantwoord. Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal via deze link:⁠ STEL HIER ZELF JE VRAAG⁠

De boeken van Steven kan je verkrijgen in jouw lokale boekhandel.

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.