Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 29
  • 00:28:58

#29. Soja, vitamines en alles wat je moet weten over plant-based voeding | Open Spreekuur

(Disclosure: Deze aflevering werd ondersteund door Alpro)

Duik met me mee in een bad van informatie over de kracht van plantaardig eten! 

  1. Welkom bij een nieuwe aflevering van "Open Spreekuur". Jasmien stelde zich wat vragen over de vorige podcast over plantaardige voeding
  2. Is soja nu gezond? Welke alternatieven zijn er? Zitten er genoeg vitamines in? Wat hebben we eigenlijk nodig? 
  3. Op al deze vragen geef ik een no-nonsense antwoord in deze aflevering. 

Soja

  1. Ik ontmantel enkele mythes, deel verrassende feiten en hoop dat ik jullie kan doen watertanden met de gezondheids- en duurzaamheids-voordelen van een ‘plantbased’ voedingsaanpak! 
  2. Of je nu flirt met het idee om flexitariër te worden, jezelf onderdompelt in de veganistische levensstijl of gewoon nieuwsgierig bent naar wat groene voeding voor jóu kan betekenen - In deze aflevering kom je het allemaal te weten. 

BONUS

  1. Ontdek een exclusief receptenboekje, samengesteld in samenwerking met Alpro, boordevol inspiratie om je keuken om te toveren tot een plantaardig paradijs! 
  2. Luister nu en laat je inspireren door de kracht van plantaardig! 
  3. Beschikbaar op Spotify en op al jouw favoriete podcastkanalen!

Interessante links 

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.