Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 20
  • 00:24:26

#20. Makkelijk plantaardig eten | Open Spreekuur

In ‘Open Spreekuur’ wil ik de thema's die bij ons allemaal leven, eenvoudig en praktisch uitlichten. En die thema's, die komen écht van bij jullie! Via de website kan iedereen vragen inspreken die ik met plezier beantwoord.

  • In dit open spreekuur heb ik het met jou graag over plantaardig eten en hoe we dit praktisch kunnen doen. Ik leg in deze aflevering uit waarom we dat zouden doen. Dat het goed is voor de planeet èn voor onze gezondheid. Enkele van die gezondheidsvoordelen nemen we onder de loep.
  • Tevens lichten we enkele bestanddelen van plantaardige voeding, zoals soja, calcium, vitamine D en B12 uit en nemen we een kijkje naar de plantaardige alternatieven die er zijn onder de vorm van plantaardige drinks.

Weet je, er is een plantaardig product voor elk van ons. Luister naar dit 'Open Spreekuur' en ontdek welke tips 'n tricks jij kan meenemen om gezonder te leven.

(Ik maakte deze podcast met de steun van Alpro. Zo kunnen we waardevolle content maken en kunnen jullie gratis luisteren.)

-

Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal op https://podcasters.spotify.com/pod/show/healthitude/message

Met dank aan Febe Temmerman, Yasmine Beernaert Hillert Bingé

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.