Algemeen banner podcast spreekuur
Aflevering 4
  • 01:02:16

#4. Pascale Naessens: van model tot haar passie voor gezond, lekker eten.

Pascale Naessens is geen onbekende in Vlaanderen. We kennen haar kookboeken waarmee ze het boegbeeld van pure en gezonde voeding is geworden. 

In deze aflevering heb ik een openhartig gesprek met Pascale. Ze geeft ons een kijkje in haar leefwereld en vertelt over haar pad: het veeleisende modellenleven en de moeilijke relatie met voeding en hoe ze dit omdraaide tot een passie voor lekker en gezond eten. We duiken in wat voor Pascale de basis van gezonde voeding is. 

  • Pascale kookt heel natuurlijk, biologisch en gevarieerd, en schuwt het gebruik van gezonde vetten zoals koudgeperste olijfolie niet.

Met heel veel plezier nodig ik jou uit om dit inspirerende gesprek met Pascale mee te volgen.

Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal op ⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/healthitude/message⁠

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.