Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 10
  • 01:06:22

#10. Nina Mouton: over falen, zelfzorg en het kind in ons.

In deze aflevering van #Spreekuur hoor je een gezellig gesprek met Nina Mouton. Nina is klinisch psycholoog, psychotherapeut, auteur, spreker, columnist, mildheidsdeskundige, creatief denker en mama. Een vrouw van meerdere facetten die elke dag op de barricades staat als voorvechter van mild ouderschap en zelfzorg. We hebben het ook over haar persoonlijke groei en de weg die ze heeft afgelegd om te zijn wie ze vandaag is.

Het nieuwste boek van Nina getiteld ‘Zelfzorg is het begin van alles’ kan je verkrijgen in jouw favoriete boekhandel.

Via de website kan iedereen vragen inspreken, die ik met plezier beantwoord. Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal via deze link:⁠ STEL HIER ZELF JE VRAAG⁠

-

Muziek: door Hillert Bingé en Servaas Bingé.

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.