Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 18
  • 00:10:52

#18. Negatieve gedachten | Open Spreekuur

In ‘Open Spreekuur’ wil ik de thema's die bij ons allemaal leven, eenvoudig en praktisch uitlichten. En die thema's, die komen écht van bij jullie! Via de website kan iedereen vragen inspreken die ik met plezier beantwoord.

In dit open spreekuur heb ik het met jou graag over negatieve gedachten.

  • Als jouw houding en hoe je naar de wereld kijkt overwegend negatief is, dan kan dat jouw gezondheid, carrière en gezin beïnvloeden. Gelukkig kunnen we onszelf langzaam trainen in hoe we moeten denken door eenvoudige technieken toe te passen. 
  • Ik deel in deze aflevering enkele trucjes die je zelf kan testen: van dagelijks tijd maken voor negatieve gedachten tot schrijven in plaats van denken. Ik help jou om een succesroutine te ontwikkelen en je negatieve gedachten te kanaliseren in iets constructiefs. 
  • En wist je dat beweging en meditatie ook kunnen helpen tegen negatieve gedachten?

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.