Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 8
  • 01:15:12

#8. Margot Hallemans: over kwetsbaarheid, yoga en zelfliefde.

In deze aflevering van #Spreekuur hoor je een heel fijn en eerlijk gesprek met Margot Hallemans. Margot is actrice en yogadocente. Bovendien is ze heel bewust bezig met persoonlijke groei en heeft ze een dappere weg afgelegd om te zijn wie ze vandaag is. En die weg, die deelt ze met ons in deze aflevering.

We hebben het over het ‘waarom’ van haar tocht naar zelfontwikkeling ze vertelt met liefde over hoe ze de verbinding met zichzelf kwijtraakte in een relatie en welke kracht ze hier uit putte.

Het boek van Margot kan je verkrijgen in jouw favoriete boekhandel.

Via de website kan iedereen vragen inspreken, die ik met plezier beantwoord. Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal via deze link: ⁠STEL HIER ZELF JE VRAAG⁠

-

Muziek: door Hillert Bingé en Servaas Bingé 

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.