Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 48
  • 01:13:07

#48. Met Dr. Luc Swinnen over stressmanagement & burn-out preventie

Deze keer hebben we Dr. Luc Swinnen te gast. Luc is arts en expert op het gebied van stressmanagement en burn-out preventie. Connectie met onszelf en met anderen zijn de belangrijkste preventie-strategieën hierin.

Luc bespreekt de stappen die we kunnen zetten om verbinding te versterken en legt uit hoe we kunnen zorgen voor een gezond evenwicht in ons leven.

  • Onderwerpen die aan bod komen zijn de 4-7-8 ademhalingstechniek. Dit is een eenvoudige krachtige methode om rust te brengen aan het brein en de darmen.
  • Ook hebben we het over de impact van natuurlijke omgevingen op ons welzijn. P
  • ersoonlijke verhalen en inzichten over beweging en mindset.
  • Het zenuwstelsel dat reageert op stress en hoe we onze innerlijke signalen leren herkennen…

Met deze podcast breidt je je wapenarsenaal tegen stress uit. Veel luisterplezier.

Coproductie Metagenics

Deze aflevering van Spreekuur kwam tot stand in een coproductie met Metagenics. Metagenics zet zich in om de gezondheid en het welzijn van de mensen te verbeteren en ontwikkelt daarvoor hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen.

Logo black

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.