Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 38
  • 01:24:48

#38. Ingeborg M.T. Sergeant: Over 'Ja' zeggen en jezelf leren kennen.

In deze aflevering heb ik de immer vrolijke Ingeborg Sergeant op bezoek. We mochten even meewandelen op haar pad! Voor Ingeborg begon dat met het verkennen van haar kindertijd en het helingsproces dat daarop volgde. Wat me opviel: Ze kijkt met een enorme positieve blik naar het verleden en dat heeft haar geholpen om te groeien en zichzelf te begrijpen. 

Wat mag je verwachten?

  • Het onverwachte podium van het songfestival: Ingeborg deelt haar ervaring op het podium van het songfestival en de impact van de gebeurtenissen die volgden.
  • De kracht van 'ja' zeggen: ze bespreekt haar tactiek van het positief beantwoorden van kansen en hoe ze hiermee omgaat in haar huidige leven.
  • Zelfreflectie en het herkennen van signalen: inzichten over het meten van jezelf en hoe je signalen kunt oppikken tijdens mindere periodes.
  • Pruttel-tijd en patronen herkennen: we hebben het over "prutteltijd" en hoe onze patronen ons kunnen helpen groeien. En... op het einde doen we iets héél leuks... #doordewind

Interessante links 

Volg Ingeborg op ⁠Instagram⁠

Volg Dokter Servaas op ⁠Instagram⁠

Open Spreekuur is nu ook beschikbaar op Youtube! Abonneer je op ons ⁠YouTube kanaal⁠, like onze video’s en reageer.

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.