Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 22
  • 00:23:05

#22. Intermittent fasting en cravings | Open Spreekuur

In ‘Open Spreekuur’ wil ik de thema's die bij ons allemaal leven, eenvoudig en praktisch uitlichten. En die thema's, die komen écht van bij jullie! Via de website kan iedereen vragen inspreken die ik met plezier beantwoord. 

In dit open spreekuur heb ik het met jou graag over intermittent fasting en cravings. Ik leg in deze aflevering nog even de basisinformatie uit over vasten. Wat is vasten precies en welke vormen van vasten bestaan er allemaal? In mijn boek ⁠16:8 - met intermittent fasting naar een gezond gewicht ⁠leg ik van naaldje tot draadje uit wat vasten met jouw lichaam kan doen.

Wat zijn cravings? Wat zijn de oorzaken en hoe kan je ze voorkomen? Ik leg je in dit open spreekuur even het verschil uit tussen eetstoornissen en cravings. Ik deel ook graag 10 tips om eetbuien te voorkomen. Wie goed luistert, krijgt in deze aflevering een leuk cadeautje.

Benieuwd? Beluister het allemaal in dit open spreekuur.

-

Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal op ⁠https://podcasters.spotify.com/pod/show/healthitude/message⁠

Met dank aan Febe Temmerman, Yasmine Beernaert Hillert Bingé

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.