Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 17
  • 01:07:40

#17. Hetty Helsmoortel; Je hart volgen en wat wetenschap en genetica voor onze voeding kan betekenen.

Wanneer je Hetty Helsmoortel googelt, dan krijg je heel veel beroepen te zien. Van kankeronderzoeker aan de UGent, auteur, doctor in de gezondheidswetenschappen, wetenschapscommunicator. 

Bovendien heeft ze ook een theateropleiding aan het RITS achter de rug. Wij kennen haar vooral als vast panellid in de maandelijkse succesvolle podcast Nerdland maandoverzicht. Vorig jaar was ze ook één van de drijvende krachten achter het eerste Nerdland festival.

In deze podcast praten we over wat ons allebei drijft: gezondheid, wetenschap en wat genetica kan betekenen voor onze voeding.

Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal op https://podcasters.spotify.com/pod/show/healthitude/message

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.