Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 42
  • 00:34:16

#42. Over bewerkte voeding | Open Spreekuur

Merel stelde vast dat in haar kant- en klare maaltijden wel vaak bewerkte voedingsmiddelen gebruikt worden. In deze podcast wandel ik je door de ins en outs van deze bewerkte voeding.

Zo leren we de valkuil van bewerkt voedsel goed begrijpen en leren we dat we onze voeding thuis zelf ook kunnen bewerken met of zonder behoud van voedingswaarde.

Ik geef je gezonde alternatieven en tips om slim te shoppen, leer je naar de voedseletiketten kijken en leg uit wat de verschillende technieken met onze voeding doen. Uiteindelijk hebben we allemaal zelf de keuze. Meer leren over slimme voedingskeuzes maakt ons allemaal beter geïnformeerde consumenten en helpt je hopelijk dat tikje gezonder te worden. Vergeet niet om je reacties te delen op onze social media met de hashtag #Spreekuur en laat ons gerust weten welke onderwerpen je graag in toekomstige afleveringen behandeld wilt zien.

Coproductie Metagenics

Deze aflevering van Spreekuur kwam tot stand in een coproductie met Metagenics. Metagenics zet zich in om de gezondheid en het welzijn van de mensen te verbeteren en ontwikkelt daarvoor hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen.

Logo black
Logo Barinutrics vrouw DEF

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.