Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 19
  • 01:16:57

#19. De klik van Bart De Wever

In deze aflevering komt Bart De Wever, één van de meest prominente en invloedrijke politici van België naar mijn spreekuur. Hij is zowel geliefd als berucht om zijn scherpe debat en stijl. Maar met een vastberadenheid om zijn politieke visie waar te maken. Diezelfde man maakte vele jaren geleden ook een klik voor zijn eigen gezondheid en net daarom ben ik heel dankbaar dat de burgemeester van Antwerpen in mijn spreekuur zit.

Waarover praten wij in deze aflevering?

  • Zijn klik: wat doet zo'n druk bezet man om zijn gezondheid goed te houden? Waar worstelt hij mee en wat zijn de trucjes?
  • Over zijn boek Woke
  • De klik die we moeten als maatschappij maken: hoe kunnen we structureel naar een gezondere maatschappij streven en hoe zit het met ons gezondheidszorg?

Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal op https://podcasters.spotify.com...

Met dank aan Febe Temmerman, Yasmine Beernaert Hillert Bingé

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.