Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 35
  • 01:43:42

#35. Jef Willem van Onbespreekbaar: Het ABC van mentale gezondheid.

Yes! Ik heb de man die het onbespreekbare bespreekbaar maakt op Spreekuur gekregen! Ik wou hem zoveel vragen stellen dat het een hele lange aflevering is geworden. Een aflevering, waarin we samen het ABC van mentale gezondheid overlopen. Even stilstaan bij elke letter van het alfabet en daarover nadenken en filosoferen.

Onbespreekbaar

Jef Willem is ondermeer bekend van zijn populaire podcast ‘Onbespreekbaar’. Die startten Nikolas en hij tijdens de COVID pandemie omdat ze voelden dat er nood was.

Zo velen blijven zitten met vragen en worstelen zonder erover te durven praten. Heb je zelf een vraag of blijf je ergens mee zitten. Praat erover! Met elkaar of met een professionele zorgverlener.

Enkele dingen die we kunnen leren van Jef:

  • Hoe kun je omgaan met wissselende energieniveaus tijdens een werkdag.
  • Jef vertelt ook hoe hij bewerkte voeding vermijdt voor zijn gezondheid.
  • Het geef je grenzen aan in jouw sociale en professionele context.

Interessante links 

Boek:⁠ Omdat we hier niet genoeg over praten⁠

Volg Jef Willem op ⁠Instagram⁠

Volg Jef Willem op ⁠Linkedin⁠

Volg Dokter Servaas op ⁠Instagram

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.