Detail pag website
€239.00

Dit online traject is zowel gebaseerd op mijn persoonlijke als m’n professionele ervaring. Het ultieme doel van De Mindset Reset is om onze eigen gedachten te leren kennen en ze om te buigen. Weet je, we hebben ze allemaal, die negatieve gedachten. Maar voor sommigen ontwikkelen ze zich tot een draaikolk van wanhoop, met mogelijk depressie of angststoornissen tot gevolg. Het is een lot dat ik niemand toewens, daarom ben ik vastbesloten om jou te helpen je gedachten te doorgronden met helderheid en doelgerichtheid.

Deel één behandelt basisprincipes van mind management, terwijl deel twee nieuwe perspectieven en praktische strategieën biedt. Bereid je voor, stel intenties, besteed 30 minuten aan elke les en oefen dagelijks. Maak gebruik van het fysiek Doeboek en deel je ervaringen met anderen op dit pad van zelfontdekking.

  • Les 1: Samenwerking geest, hersenen en lichaam
  • Les 2: Opdringerige gedachten
  • Les 3: Een nieuw verhaal vertellen
  • Les 4: De pauzeknop
  • Les 5: Waarschuwingssignalen
  • Les 6: Mindmanagement stap 1 & 2
  • Les 7: Mindmanagement stap 3 & 4 & 5
  • Les 8: Samen sterk: ouder en kind

Ik kijk vol verwachting uit naar onze eerste les en wens je alle succes op deze reis naar diepgaande transformatie.

Hoe werkt dit traject nu juist en wat is het Doeboek?

Elke week staat er een video voor je klaar, met een duur van ongeveer 10 tot 30 minuten, waarin er een specifiek onderwerp wordt uitgelegd. Na afloop van elke les geef ik een praktische oefening die je thuis zelf kunt toepassen. Aangezien dit traject behoorlijk intens is wanneer je het op de juiste manier aanpakt, is de volgende les pas een week later zichtbaar. Zo ben je gedurende 7 weken bezig met de Mindset Reset (Er zijn zeven lessen in het totaal + één extraatje). Dit traject is ontworpen om jou op lange termijn te ondersteunen en hopelijk te transformeren, omdat een verandering in mindset niet van de ene op de andere dag plaatsvindt.

Je ontvangt een e-mail van mij om je te laten weten dat de nieuwe les beschikbaar is. Daarnaast heb je ook je eigen Doeboek, of zoals ik het liever noem, je persoonlijke dagboekje. Hierin kun je je persoonlijke groei bijhouden en reflecteren op de voortgang die je hebt geboekt. Dit fysieke doeboekje wordt naar je opgestuurd na je aankoop (voor de eerste 250 kopers). Zodra je het doeboek hebt ontvangen, kun je beginnen met de eerste les.

---

Kleine disclaimer: Gaan we hier ernstige vormen van depressie of angst zomaar mee uit de weg helpen? Helaas niet. Het blijft belangrijk dat als je ergens mee worstelt of vastloopt professionele hulp gaat zoeken. Een online course is geen medisch advies. Maar het is wel een hulpbron en ik geloof dat als je er mee aan de slag gaat, dat je wel degelijk stappen zal kunnen zetten in de opwaartse richting.

online course: De Mindset Reset - Aan de slag met je gedachten

Product toegevoegd aan winkelwagen