Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 54
  • 00:29:26

#54. Over de reisapotheek | Open Spreekuur

In deze aflevering antwoord ik op de vraag welke medische hulpmiddelen en medicijnen we zeker in onze reisapotheek moeten stoppen. De zomer staat voor de deur en dan trekken we er massaal op uit. Maar wat als je vakantie in het water valt door ziekte of andere problemen? Zijn er dingen die we kunnen voorkomen? En hoe kunnen we problemen onderweg aanpakken.

Ik heb het niet over een platte band, maar over de medische zaken die ons kunnen overvallen: zonnebrand, koorts, pijn, maag-darmproblemen… Ze komen allemaal aan bod. Ik leg je uit hoe je ze kan voorkomen, genezen en wat je kan doen om er sneller van af te zijn.

Goede reis!

Coproductie Metagenics

Deze aflevering van Spreekuur kwam tot stand in een coproductie met Metagenics. Metagenics zet zich in om de gezondheid en het welzijn van de mensen te verbeteren en ontwikkelt daarvoor hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen.

Logo black

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.