Spreekuur achtergrond 1
Aflevering 25
  • 01:33:57

#25. Ralph Moorman: Hormoonspecialist en voedingsdeskundige

Dit is een buitengewone aflevering van Spreekuur met een wel heel bijzondere gast: Ralph Moorman is een ware krachtpatser in de wereld van gezondheid en voeding en zijn werk heeft op heel veel mensen een diepe impact gehad.

Hij schreef het baanbrekende boek "De Hormoonfactor" en is vanuit zijn achtergrond als voedingsingenieur in de wetenschap gedoken om hormonen te optimaliseren. Hij barst van goede inzichten en heeft een grote beweging in Nederland in gang gezet waarbij zelfs mensen opleid tot hormooncoach.

In deze aflevering hebben we het onder andere over:

  1.  zijn eigen gezondheidsgewoontes
  2. vrouwelijke en mannelijke hormonen
  3. Om af te sluiten behandelen we nog enkele vragen van jullie, mijn lieve luisteraars.

Een vraag insturen of shownotes raadplegen? Dat kan allemaal op https://podcasters.spotify.com...

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.