Over de mindset achter voeding met voedingsdeskundige Arno Monsecour

17 oktober 2023 1:12

Welkom bij het nieuwe seizoen van “Spreekuur”, de podcast voor jouw gezondheid.

 

Ook dit seizoen nodigt Dokter Servaas enkele fantastische gasten uit en gaat hij in gesprek met mensen die prikkelen, inspireren en nieuwe inzichten geven.

 

We bijten de spits af met een klepper. Arno Monsecour, de ex-profvoetballer (geen spits, wel een centrale verdediger) die zijn voetbalschoenen aan de haak hing, de schoolbanken opzocht en zich omschoolde tot voedingsdeskundige. 

 

🧠 Wat Je Te Wachten Staat 🧠

  • Ontdek wie Arno inspireert
  • Duik dieper in de kernthema’s van Arno's boek
  • Leer hoe het levensverhaal en de nieuwsgierigheid van Arno heeft geleid tot baanbrekende inzichten en het maken van de juiste keuzes

 

🍽 Over Arno Monsecour 🍽

Arno Monsecour is een expert in voedingswetenschap die in zijn praktijk ⁠Topvoedingsadvies⁠ mensen helpt om de beste versie van zichzelf te worden, zowel mentaal als fysiek. Hij is een gediplomeerd diëtist, specialiseerde zich in Precision Nutrition en is daarnaast ook een mindset coach. In zijn boek '⁠Verlost van verleiding⁠’ leert hij hoe je zonder wilskracht een blijvende transformatie kan ondergaan.

 

🎙 Host: Dokter Servaas 🎙

Dokter Servaas is er altijd op gebrand om kennis en inzichten te delen over een breed scala aan gezondheidsonderwerpen. Als arts, spreker, ondernemer en auteur van meerdere boeken over voeding en gezondheid zal hij ook jou inspireren en informeren.

💡 Highlights van deze aflevering💡

  • Verhelderende gesprekken over de mentale impact van voeding.
  • Praktische tips en adviezen om bewuster om te gaan met wat we eten.
  • Inspirerende inzichten over hoe nieuwsgierigheid kan leiden tot persoonlijke groei en welzijn.

 

🔗Interessante links 🔗

Boek: ⁠Het Goede Leven - Robert Waldinger en Marc Schulz⁠ Boek: ⁠Verlost van Verleiding - Arno Monsecour⁠

 

Volg Arno Monsecour op ⁠Instagram⁠ en ⁠Facebook⁠

Volg Dokter Servaas op ⁠Instagram⁠, ⁠TikTok ⁠en ⁠YouTube⁠

🎞️ NIEUW: YouTube 🎞️

Spreekuur is nu ook beschikbaar op Youtube! Abonneer je op ons ⁠YouTube kanaal⁠, like onze video’s en reageer.

_______________________

Spreekuur is een podcast van ⁠Dokter Servaas

Disclaimer: Deze content is uitsluitend bedoeld voor educatieve en informatieve doeleinden en vormt geen medisch advies of professionele dienstverlening. De verstrekte informatie mag niet worden gebruikt voor het diagnosticeren of behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, en wie persoonlijk medisch advies wil, moet een arts raadplegen. Vraag altijd het advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener over een medische aandoening. Negeer nooit professioneel medisch advies of stel het inwinnen ervan nooit uit.