Spreekuur

In ‘Spreekuur’, de podcast met Dokter Servaas gaan we tweewekelijks in gesprek met een gezondheidsexpert of inspirerende persoon over gezondheid.
 

05 juni 2023 30:18

Na een geweldige reis is het tweede seizoen helaas tot een einde gekomen. Ik ben enorm dankbaar voor de vele luisteraars en voor de boeiende gasten en vragen. In deze slotaflevering wandel ik met jou door enkele momenten van dit seizoen en brengen we een nieuwe verrassende special guest naar voor.

30 mei 2023 16:01

In dit open spreekuur heb ik het met jou graag over gezonde tussendoortjes voor kinderen. We gaan praten over waarom gezonde tussendoortjes zo belangrijk. Laat ons een diepe duik nemen in de gezonde tussendoortje. Het klinkt misschien niet zo spannend als koek en snoepjes maar ze geven ons wel de kracht om te stralen als nooit tevoren.

23 mei 2023 1:33

Dit is een buitengewone aflevering van Spreekuur met een wel heel bijzondere gast: Ralph Noorman is een ware krachtpatser in de wereld van gezondheid en voeding en zijn werk heeft op heel veel mensen een diepe impact gehad.

16 mei 2023 21:24

In dit open spreekuur heb ik het met jou graag over onze ademhaling. Want naar het schijnt ademen we allemaal verkeerd. Dat heeft een grote invloed op onze gezondheid? Wat is het probleem en hoe kunnen we weer ‘goed’ leren ademen?

08 mei 2023 1:21

Vandaag heb ik het genoegen om te praten met Professor Piet Hoebeke, een gerenommeerde uroloog en decaan aan de faculteit Geneeskunde van de Universiteit Gent. Als student maakte ik al kennis met deze inspirerende man. Hij inspireerde mij door zijn authentieke en verbindende manier van lesgeven.

02 mei 2023 23:05

In ‘Open Spreekuur’ wil ik de thema's die bij ons allemaal leven, eenvoudig en praktisch uitlichten. En die thema's, die komen écht van bij jullie! Via de website kan iedereen vragen inspreken die ik met plezier beantwoord.