Servaas Bingé - Jana Germanus

Wie is 
Dokter Servaas

Arts

Als lifestyle- en sportarts is het zijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen in hun zoektocht naar hun beste gezondheid. Hij wil je deze houvast geven onder de vorm van een medisch én een lifestyleplan.

Vraag een consultatie aan

Auteur

Of je nu op zoek bent naar praktische gezondheidstips, wetenschappelijke info, advies over vasten of inspirerende verhalen voor persoonlijke groei, neem een duik in zijn (e)boeken! Ze staan vol met alles wat je nodig hebt om een gezonder leven te leiden.

Ontdek de (e)boeken

Spreker

Met zijn gepassioneerde presentaties en medische expertise is hij graag jouw bevlogen spreker voor jouw volgend evenement of keynote. Neem vandaag nog contact met hem op en reserveer jouw plek in zijn agenda.

Lees meer over 'on tour'

Ondernemer

Als ondernemer riep hij de ‘healthitude’ in het leven: de houding en de dagelijkse keuzes die we maken voor onze eigen gezondheid. Heb je een goed idee? Wil je samenwerken rond een healthy attitude? Aarzel dan niet en neem contact op voor een partnership.

Neem contact op

Mijn persoonlijke touch als lifestylearts 

We doen allemaal aan topsport, elke dag. Maar waarom handelen we er dan niet naar? De patiënt die in mijn praktijk komt, zegt: "Dokter, dit is mijn probleem, kan je dit oplossen?" De atleet zegt: "Dokter ik wil top zijn, kan je ervoor zorgen dat ik zo gezond mogelijk ben en blijf?" Die vraag maakte van mij een andere dokter. Een met een missie. Een lege wachtzaal. 

k ben meer dan alleen een arts. Als auteur, spreker en co-founder van Leadlife streef ik ernaar om mijzelf overbodig maken als dokter. Met mijn boeken maakte ik al bijna 100000 mensen wegwijs in de zaken die we zèlf in de hand hebben. Mijn missie, zowel in mijn boeken als in mijn ondernemerschap, keynotes en televisieprogramma's is simpel: mensen inspireren om gezond te leven en te blijven.

Contacteer mij
Servaas Bingé boeken