Stress ebook Servaas Binge
€14.99

Het is een natuurlijke reactie op momenten van druk, zoals een naderende deadline of een belangrijk examen. We zijn fysiologisch uitgerust om stress te herkennen en erop te reageren, maar het is de manier waarop we ermee omgaan die het verschil maakt.

Wanneer we ons onder druk voelen, activeert ons zenuwstelsel een reeks reacties die leiden tot de afgifte van stresshormonen. Deze veroorzaken veranderingen in ons lichaam, bekend als de ‘stressrespons’ of de ‘vecht-of-vlucht’ reactie. Deze respons heeft een doel: het helpt ons alert, gemotiveerd en gefocust te blijven. Maar wat gebeurt er als de stress voortduurt en blijft duren?

In dit e-book uit de reeks ‘lifestyle medicine’ wil ik je daar een antwoord op helpen geven. We gaan kijken naar de sporen die stress nalaat in ons lichaam. En ik wil je ook de tools geven om het probleem kleiner te maken in jouw leven. Ik hoop dat het je helpt om niet alleen te leren over stress, maar ook te ontdekken hoe je stress in je voordeel kan gebruiken.

Een beetje stress kan immers stimulerend werken. De kunst is om deze energie op een positieve manier in te zetten, zodat we beter presteren, meer bereiken en ons algeheel beter voelen.

  • Dit e-book heeft 116 interessante pagina's.
  • Wetenschappelijk ondersteunde feiten en praktische stappen die jou helpen om je doelen niet alleen te stellen, maar ze ook daadwerkelijk te bereiken
  • Opdrachten die je zelf kunt uitvoeren
  • Leer hoe je valkuilen kunt vermijden, motivatie kunt behouden en een blijvende verandering kunt realiseren
  • ...
Dit boekje is voor mensen die...


E-Book: EBOOK: Stress 

Product toegevoegd aan winkelwagen

Dit e-book heeft mijn kijk op stress volledig veranderd. De opdrachten waren een eye-opener en de uitleg met foto's en illustraties maakte het zeer toegankelijk. Vele elementen hebben me geholpen stress in mijn voordeel te gebruiken.

— Febe

Een diepgaande verkenning van stress en hoe ermee om te gaan. De opdrachten waren praktisch en effectief. Het verschil tussen acute en chronische stress werd duidelijk uitgelegd. Een waardevolle gids voor een gebalanceerd leven.

— Sebbe

Dit e-book is meer dan informatie; het is een praktische gids. De opdrachten waren persoonlijk en helpen echt om stress in perspectief te plaatsen. De foto's en illustraties maakten het begrijpelijk, zelfs voor iemand zonder medische achtergrond.

— Charlotte

Een must-read voor iedereen die worstelt met stress. Het e-book biedt niet alleen inzicht in de fysiologie van stress, maar geeft ook praktische tools om ermee om te gaan. De opdrachten zijn een waardevolle toevoeging. Zoveel informatie voor zo een kleine prijs.

— Lena

Als iemand die altijd dacht stress gewoon te moeten accepteren, heeft dit e-book mijn perspectief veranderd. Een krachtige gids voor iedereen die stress in zijn leven wil begrijpen en beheersen.

— Amber

De opdrachten in dit e-book waren een openbaring. Ze brachten me dichter bij mijn eigen stresspatronen en gaven concrete handvatten voor verandering. De heldere uitleg en illustraties maakten het proces van stressbeheersing begrijpelijk.

— Marie

De opdrachten in dit e-book brachten een nieuwe dimensie in mijn begrip van stress. De combinatie van wetenschappelijke uitleg en praktische tips maakte het zeer waardevol. Een inspirerende gids voor persoonlijke groei en welzijn.

— Alexine