Nooit meer naar de dokter dokter servaas binge
€26.99

In dit boek reik ik je alle nodige tools aan om je gezondheid zelf onder de loep te nemen. Het doel is het ontwikkelen van een gezonde attitude of 'healthitude'.

"Nooit meer naar de dokter"
is meer dan een boek; het is een echte leidraad voor een gezondere 'jij'. Ik deel een schat aan informatie: van voedingsadvies tot lifestyletips.

Ik leer je o.a.:

  • Hoe kleine dagelijkse veranderingen een groot verschil kunnen maken voor jou gezondheid.
  • Strategieën om veelvoorkomende ziekten te voorkomen en je algemene welzijn te verbeteren.
  • Heel veel praktische tips om een gezondere levensstijl aan te nemen.

Naar de dokter hoef je alleen nog wanneer het echt nodig is. Dat betekent een herwaardering van het beroep. Met de patiënt als winnaar. En een betere gezondheidszorg voor iedereen als eindresultaat.

Boek: Hoe je zelf kan zorgen dat je gezond bent en blijft

Product toegevoegd aan winkelwagen

"Als iemand die regelmatig naar de dokter ging voor kleine ongemakken, heeft dit boek me doen inzien dat ik veel zelf kan doen voor mijn gezondheid. Servaas biedt niet alleen praktische tips, maar benadrukt ook het belang van een gezonde attitude. Ik voel me empowered en heb nu de tools om mijn gezondheid te managen zonder onnodige doktersbezoeken. Ik heb ook Servaas leren kennen door dit boek te lezen.

— Peter

Het eerste boek die ik van Servaas gekocht zoveel jaren geleden. Dit boek heeft mijn kijk op gezondheid volledig veranderd. Door de praktische tools die hij aanreikt, ben ik in staat geweest om mijn gezondheid zelf in handen te nemen. Ik heb geleerd hoe ik preventief voor mezelf kan zorgen en wanneer het echt nodig is om naar de dokter te gaan. Een eye-opener die mijn attitude ten opzichte van mijn gezondheid heeft getransformeerd.

— Anita

Dit boek heeft me geholpen om mijn gezondheid serieus te nemen zonder constant naar de dokter te rennen. De suggesties voor het betrekken van andere gezondheidsprofessionals en digitale hulpmiddelen zijn echt praktisch.

— Jasper

Een verfrissende kijk op gezondheid! Dit boek heeft me laten zien dat preventie en zelfzorg de sleutels zijn tot een gezond leven. Ik ben nu bewuster van mijn levensstijl en heb de nodige tools om mijn 'healthitude' te ontwikkelen. Een aanrader voor iedereen die meer grip wil krijgen op zijn gezondheid.

— Marieke