Macromix Ebook Servaas Bingé - Cover
€14.99

Ik wil echter beginnen met een waarschuwing. Ik denk dat dit programma niet voor iedereen geschikt is. Voordat je begint, moet je beschikken over een solide basis van fysieke training en een goed begrip van je eigen lichaam.

Het is belangrijk om te begrijpen dat het “Macro-Mix-Methode” niet primair een gezondheidsplan is, maar een prestatiegericht plan. Het verschil ligt in de focus en doelstellingen. Een gezondheidsplan richt zich op het bevorderen van algemeen welzijn, balans en duurzame gezonde gewoontes, en is vaak geschikt voor een breed publiek. Het neemt een holistische benadering van voeding en lichaamsbeweging, rekening houdend met de lange-termijn gezondheidseffecten.

Deze methode is ontworpen voor het verbeteren van sportprestaties. Het doel is om fysieke grenzen te verleggen en specifieke doelen te bereiken, zoals spieropbouw, vetverbranding of verbeterde atletische prestaties. Dit vereist een meer intensieve en gerichte aanpak, vaak met meer extreme voedings- en trainingsregimes. Dit plan vereist dus een goede basisconditie en ervaring met intensieve training.

Dit boekje is voor sporters die...

ebook: EBOOK: Macromix

Product toegevoegd aan winkelwagen