Immuun dokter servaas binge
€22.99

Doorheen het boek neem ik je graag mee op reis door ons fascinerende immuunsysteem en leg ik uit hoe we ziek worden. Ik vertaal de laatste wetenschappelijke inzichten rond immuniteit naar helder advies waarmee je jouw levensstijl kan optimaliseren.

Na het lezen van dit boek weet je precies hoe je met voeding, stressreductie, slaap en beweging je afweersysteem kunt versterken. Je krijgt inzicht in het verband tussen voeding, inflammatie en een gezonde darm, én leert kritisch kijken naar de vele gezondheidstips & tricks.

"Immuun"
is niet zomaar een boek; het is jouw persoonlijke gids in de gezondheidswereld en lifestylegeneeskunde. Bye bye verwarring, hallo gezonder leven!


Boek: Blijf gezond, bewaak je weerstand

Product toegevoegd aan winkelwagen

Dit boek heeft me geholpen de wirwar van gezondheidsinformatie te ontwarren. Eindelijk duidelijkheid over het immuunsysteem en praktische tips om mijn levensstijl te optimaliseren. Een must-read voor wie feiten van fabels wil scheiden. Ook Servaas zijn andere boeken zijn top, ze helpen me allemaal zo veel!

— Sophie

De reis door het immuunsysteem was verhelderend. Dokter Servaas slaagt erin complexe wetenschappelijke inzichten om te zetten in eenvoudig advies, in verstaanbare taal. Na het lezen voel ik me empowered om met voeding, stressreductie en meer mijn afweersysteem te versterken. Precies wat ik nodig had

— Michel

Ik was de weg kwijt in alle gezondheidstips, maar dit boek bracht orde. Duidelijke uitleg over voeding, slaap en beweging in relatie tot mijn immuunsysteem. Praktisch en helder geschreven. Een aanrader! Ook de andere boeken van Servaas helpen mij zo veel geholpen. Ik denk dat ik bijna elk kleurtje in mijn kast heb staan.

— Linda

Eindelijk boeken dat niet alleen vertelt wat te doen, maar ook waarom we het moeten doen. Het heeft me kritisch leren kijken naar gezondheidstips. Na het lezen voel ik me zelfverzekerd om mijn immuunsysteem op een natuurlijke manier te versterken. Als je 1 boek van Dokter Servaas koopt, zou je ze allemaal willen lezen.

— Eva

Als wetenschappelijk onderbouwde gids is dit boek een gamechanger. Het biedt concrete inzichten in de relatie tussen voeding, inflammatie en een gezonde darm. Nu begrijp ik hoe ik mijn immuunsysteem kan ondersteunen.

— Tom