Het recept dokter servaas binge
€22.99

Ik laat de wetenschap spreken én mijn ervaring. Ik nodig je uit om aan de hand van dit boek een voedingsplan voor jezelf op te maken, rekening houdend met jouw voorkeuren (wat is je specifieke doel? eet je geen vlees? heb je allergieën?...): een gezond metabolismeplan, of een detoxplan, een energieplan, een healty mindplan, een gewoon-gezondplan.

Heel gedetailleerd vertel ik jou welke voedingsmiddelen (groenten en fruit, granen, noten, vlees en vis, dranken...), mét behulp van enkele recepten, je nodig hebt voor jouw doel en aangepast aan jouw situatie.

Vanuit tien voedingsgroepen en een regenboog aan plantaardige etenswaren vind je precies het voedingspatroon dat bij jou past.

Boek: Wat je moet eten en waarom

Product toegevoegd aan winkelwagen

Dit boek heeft me geleerd dat voeding maatwerk is. Het gaat verder dan trends en hypes. Het heeft me geholpen bij het opstellen van een gezond metabolismeplan dat aansluit bij mijn levensstijl en doelen. Inspirerend en informatief!

— Liz

De gedetailleerde benadering vanuit tien voedingsgroepen heeft me geholpen om een voedingspatroon te creëren dat echt bij mij past. De recepten maken het praktisch en lekker. Een must-read voor iedereen die serieus met zijn gezondheid aan de slag wil.

— Sophie

Een voedingsboek dat écht aandacht heeft voor individuele behoeften. Met mijn allergieën was het altijd lastig, maar dit boek bood op maat gemaakte oplossingen. Het voedingsplan dat ik nu volg, heeft mijn gezondheid aanzienlijk verbeterd.

— Mia

De regenboog aan plantaardige etenswaren in combinatie met de wetenschappelijke benadering maakt dit boek uniek. Mijn gezondheid is erop vooruitgegaan dankzij het op maat gemaakte energieplan. Een absolute aanrader!

— Hans