Gluten ebook Servaas Bingé
€14.99

Maar soms is dat stofje moeilijk te verwerken door ons ons lichaam. Als dat het geval is kun je klachten krijgen. Die variëren van mild ongemak tot ernstige aandoeningen zoals coeliakie.

Luister, laten we even een stap terug in de tijd nemen, helemaal naar onze voorouders. Zo’n 10.000 jaar geleden was graan méér dan zomaar een trend; het was een revolutie. Onze voorouders gingen van rondtrekkende jagers-verzamelaars naar meesters van de landbouw, en graan speelde een cruciale rol. Je kan het een beetje zien als de allereerste superfood die menselijke beschavingen echt op de kaart heeft gezet: het verschafte de noodzakelijke energie om hele beschavingen te laten bloeien. Maar elke medaille heeft een keerzijde. In dit: gluten.

Net zoals vele patiënten van mij hebben veel mensen geen idee hoe gluten hun gezondheid kan beïnvloeden. Maar aan de andere kant heb je ook die mensen die denken dat gluten de schuld zijn van alles, terwijl de werkelijke oorzaak ergens anders ligt.

Daarom hebben we dit e-book gemaakt. Dit boek is geen aanval op gluten; het is een diepgaande verkenning. We graven in de wetenschap, doorprikken enkele mythes en gaan echt kijken wat gluten met ons doet. En nee, dit is geen preek, maar een gereedschapskist vol nuttige info. Want als je weet wat je eet, kan je pas echt gezonde keuzes maken.

  • Dit e-book heeft 60 interessante pagina's.
  • Foto's, illustraties en genoeg uitleg om elk onderdeel goed te begrijpen
  • Verschil tussen een allergie, intolerantie en overgevoeligheid
  • Praktische tips voor je dagelijks leven
  • De meest gestelde vragen over gluten en mijn antwoord hierop
  • ...

Dit boekje is voor mensen die...

E-Book: EBOOK: Gluten 

Product toegevoegd aan winkelwagen

Een onmisbare gereedschapskist vol nuttige informatie! Dit e-book gaat verder dan de mythes en legt de wetenschap achter gluten bloot. Het verschil tussen allergie, intolerantie en overgevoeligheid werd helder uitgelegd. Een waardevolle bron.

— Luc

Dit e-book heeft me geholpen om gluten beter te begrijpen. De combinatie van wetenschappelijke informatie en praktische tips maakte het zeer toegankelijk. De verschillen tussen allergie, intolerantie en overgevoeligheid zijn nu duidelijk voor mij.

— Lena

Eindelijk een bron die de nuances van gluten verkent. De wetenschappelijke benadering en de antwoorden op veelgestelde vragen waren verhelderend. Praktische tips maken dit e-book waardevol voor mijn dagelijks leven. Ook Servaas zijn andere ebookjes zijn top!

— Pieterjan

Als iemand die altijd verwarring voelde rond gluten, heeft dit e-book alles opgehelderd. De illustraties en praktische tips maken het zeer toegankelijk. Een informatieve gids voor iedereen die bewust met voeding wil omgaan.

— Eva

Dit e-book heeft mijn begrip van gluten verdiept. Het verschil tussen allergie, intolerantie en overgevoeligheid werd duidelijk uitgelegd. De praktische tips zijn direct toepasbaar in mijn dagelijks leven. Een aanrader!

— Martijn

Een diepgaande verkenning van gluten zonder te vervallen in hypes. Dit e-book heeft me geholpen bewuste keuzes te maken. De foto's en illustraties maakten het begrijpelijk en de antwoorden op veelgestelde vragen waren zeer verhelderend.

— Sofie

Dit e-book heeft me geleerd dat gluten meer is dan een buzzword. De wetenschappelijke benadering, gecombineerd met praktische tips, maakte het een waardevolle bron. Een must-read voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt.

— Petra