De Lijst

Eet jezelf gezond(er)
}

De Lijst

Eet jezelf gezond(er)

€ 22,99

Eet jezelf gezond(er)

Hoe pakken we lichamelijke ongemakken aan? Velen onder ons slikken een pilletje tegen de hoofdpijn smeren zalf op een geïrriteerde huid en raken gewend aan de lusteloze middagdip. Dat is zonde, want veel van deze ongemakken zijn een rechtstreeks gevolg van wat er op ons bord ligt. Je kan je opnieuw helemaal fit en ergiek voelen als je achterhaalt welke voeding voor de kwalen zorgt. Hierdoor ontwikkelde arts Servaas Bingé 'De Lijst': een slim voedingsplan om je lichaam in 10 dagen volledig te resetten.

Het opzet is simpel maar streng: gedurende 10 dagen ga je enkel eten wat er op De Lijst staat. Daarmee elimineer je de toxische stoffen uit je lijf. Daarna begint het herprogrammeren en ga je stap voor stap de voedingsmiddelen introduceren die zorgen voor een lagere ontstekingsgraad en jou beter en energieker doen voelen. Geen valse beloftes: De Lijst volgens zal de eerste dagen niet altijd even makkelijk zijn maar na een week voel je gegarandeerd het verschil.

Meer dan een boek is De Lijst ook een oproep: leer je eigen lichaam kennen en pak de dieperliggende oorzaak aan van je symtomen, dat is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven.