De lijst dokter servaas binge
€22.99

Je kan je opnieuw helemaal fit en energiek voelen als je achterhaalt welke voeding voor de kwalen zorgt. In dit boek kies ik voor een structurele aanpak. Met ‘De Lijst’ ontwikkelde ik een onderbouwde methode waarmee je de juiste mindset creëert om jouw voedingspatroon te optimaliseren en gezonde voeding terug de plaats te geven die het verdient.

De opzet is simpel maar streng: gedurende 10 dagen ga je enkel eten wat er op De Lijst staat. Dat is de eliminatiefase. Daarna begint het herprogrammeren en ga je stap voor stap de voedingsmiddelen introduceren die zorgen voor een lagere ontstekingsgraad en jou beter en energieker doen voelen. Geen valse beloftes: De Lijst volgen zal de eerste dagen niet altijd even makkelijk zijn maar na een week voel je gegarandeerd het verschil.

Meer dan een boek is De Lijst een oproep: sta bewust in het leven, doe aan zelfonderzoek en neem je gezondheid in handen, dat is het grootste cadeau dat je jezelf kan geven.

Boek: Eet jezelf gezond(er)

Product toegevoegd aan winkelwagen

Alles is begonnen bij “De lijst” die eigenlijk de start was in ons geloof in de holistische aanpak van onze gezondheid en leefstijlgeneeskunde. Daarom blijft dit ook mijn favoriet samen met 16:8. Met het toepassen van “De Lijst” is mijn echtgenote van haar vervelende (soms zéér pijnlijke) gewrichtsklachten afgeraakt en hebben we aan de lijve kunnen ondervinden hoe suikerverslaafd wij waren. Die bewustwording hebben we vervolgens gebruikt als motivator om 16:8 om te nemen in onze manier van leven. We doen dit nu sinds begin 2020 en we kunnen ons een leven zonder niet meer voorstellen.

— Wouter

Ik was gewend aan symptoombestrijding met pillen en zalfjes. De Lijst bracht me terug naar de basis: voeding. De strikte aanpak gedurende 10 dagen was intens, maar de resultaten waren verbluffend. Ik voel me gezonder en heb een nieuwe waardering voor wat ik eet.

— Rik

De Lijst heeft me geholpen om bewuster met voeding om te gaan. Het was even doorbijten in de eliminatiefase, maar het herprogrammeren bracht een ongekende vitaliteit. Dit boek is niet alleen een handleiding, maar een oproep tot zelfonderzoek en bewuste keuzes.

— Lotte

Als iemand die altijd sceptisch was over diëten, heeft De Lijst mijn verwachtingen overtroffen. De methode is streng maar doeltreffend. Na de 10 dagen voelde ik me als herboren. Een krachtig boek dat je de regie over je gezondheid teruggeeft.

— Maarten

Dit boek is meer dan een gids; het is een cadeau aan jezelf. De Lijst bracht niet alleen verandering in mijn eetpatroon, maar ook in mijn algehele levenshouding. Het zelfonderzoek en de bewuste keuzes hebben me meer dan ooit in contact gebracht met mijn gezondheid

— Annelies

De Lijst heeft mijn gezondheidsreis getransformeerd. De aanpak is rigoureus, maar de resultaten zijn verbluffend. Na 10 dagen voelde ik me niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal scherper. Een krachtige gids die je uitdaagt om bewust te kiezen voor een gezonder leven.

— Pieter