De klik dokter servaas binge
€22.99

Ons hoofd is vaak ons sterkste wapen, maar ook onze grootste vijand. Daarom wil ik je graag meenemen in je eigen hoofd. Aan de hand van 4 stappen help ik je jouw regels te herschrijven, vriendschap te sluiten met je gevoelens, actie te ondernemen en weerstand te overwinnen, zodat ook jij jouw (zogezegde) ongrijpbare doelen kunt realiseren.

Ik heb met mijn boeken al vele tienduizenden mensen geïnspireerd tot een gezondere levensstijl en het voorkomen van ziekte. Met ‘De klik’ focus ik mij op de mentale gezondheid en toon ik aan dat kiezen voor je beste zelf de sleutel is om op lange termijn gezond te blijven en je beste leven te leiden. In dit boek speel jij de hoofdrol!

Boek: Kies nu voor je beste zelf

Product toegevoegd aan winkelwagen

Dit boek is voor mij een samenvatting van alle boeken die ik sinds de corona lockdown heb gelezen, alle podcasts die ik geluisterd heb, alle informatie die ik nodig heb gehad om meer duidelijkheid en invulling te krijgen van mijn leven en waar ik naartoe wil. Het heeft mij ook al de klik doen maken. Het was voor mij het antwoord op de vraag: ‘wat heb ik nu eigenlijk allemaal gelezen, en wat moet ik ermee?’ Dus nogmaals, bedankt!

— Wouter

Al heel lang ben ik op zoek naar “de ware ik”. Ik besef de laatste tijd dat ik jaren leef zoals ik denk dat anderen verwachten hoe ik moet leven. En dat zorgt voor innerlijke onrust. Door jou tips in het boek, heb ik de indruk dat ik goede handvaten heb om op zoek te gaan naar mijn waarden, mijn ware ik. Merci daarvoor! En..ik wil je ook “proficiat” zeggen. Voor de manier waarop je alles duidelijk en met de nodige humor beschrijft in jou boek. Ik denk dat er veel psychologen met jouw boek aan de slag mogen gaan en dat je veel mensen kan helpen. Ik hoop dat ik “de klik” kan maken om “de ECHTE Ann” te zijn (met vallen en opstaan)

— Ann

Al jaren lees ik boeken over zelfontwikkeling. Ik herken in De klik verschillende van deze visies maar uiteindelijk is jouw boek de perfecte samenvatting en verduidelijking van al die versies. De Klik legt alles zo haarfijn uit dat het aanzet om er niet alleen in te lezen maar om er ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Mijn boek staat vol met aanduidingen, ik heb er schema’s en samenvattingen van gemaakt en die neem ik regelmatig opnieuw bij de hand. En … het werkt! Het is alsof er een nieuwe dimensie is gekomen aan mijn levenskwaliteit. Ik bevind me nu precies in een ander level. Dit was de klik waar ik naar op zoek was.

— Christien

Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de verhelderende inzichten die ik heb verkregen na het lezen van 'De Klik' door Dr. Servaas Bingé. Dit boek is veel meer dan alleen een gids; het is een inspirerende reis door de kracht van verandering en zelfontdekking. De persoonlijke verhalen en de praktische stappen bieden iedereen de tools om de regie over hun leven te herpakken. Als lezer voelde ik mij echt de hoofdrolspeler in mijn eigen transformatieproces. Dit boek is een aanrader voor iedereen die zijn doelen wil bereiken en klaar is voor die cruciale 'klik' in hun leven.

— Johan

Dit boek heeft me geïnspireerd om mijn (zogezegde) ongrijpbare doelen niet alleen te identificeren, maar ook daadwerkelijk te realiseren. Servaas plaatst de lezer centraal en geeft praktische inzichten die direct toepasbaar zijn. 'De klik' is voor mij een gids geworden op mijn reis naar mijn beste zelf, en ik ben enorm dankbaar voor de waardevolle lessen die in dit boek worden gedeeld. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar meer dan alleen een boek, maar naar een verandering van levensstijl en mindset.

— Sarah

De klik heeft mij echt geholpen. Het heeft mij geholpen om mijn mentale schakeling om te zetten en zo mijn doelen te bereiken. Dankzij de vier praktische stappen kon ik mijn regels herschrijven, vriendschap sluiten met mijn gevoelens, actie ondernemen en weerstand overwinnen. Het resultaat? Een positieve transformatie die mijn mentale gezondheid en algehele leven heeft verbeterd. Ik ben zo blij dat ik dit boek heb gelezen. En ik zeg het je: ik lees weinig boeken, maar dit boek: wauw!

— Alexandera