16 8 vastenkookboek dokter servaas binge
€26.99

In mijn boek 16:8 gidste ik jou langs talrijke gezondheidsvoordelen die voortvloeien uit het vasten. Het 16:8 vastenkookboek is hier het praktische vervolg op. Samen met mijn team van gezondheidscoaches ben ik de keuken ingedoken om de drempel te verlagen voor iedereen die graag wil vasten.

De beginnende vaster krijgt een stevige kapstok om de koudwatervrees te overwinnen, de ervaren vaster vindt in dit boek een uitgebreide bron van inspiratie. Bovendien leer je elk ingrediënt op je bord beter kennen dankzij onderbouwde feiten over verschillende voedingsmiddelen.

Boek: 16:8 vastenkookboek

Product toegevoegd aan winkelwagen

16:8 vastenboek als eerste gekocht.. was mijn introductie van het intermittent fasten (gestart tijdens uitbraak COVID), nadien volgden de boeken immuun, de lijst, het recept… ondertussen nog steeds met IF bezig. Het heeft mij enorm geholpen om mezelf fitter te voelen. Allemaal boeken waarin alles duidelijk in begrijpbare taal is uitgelegd! De boeken zijn aanraders voor mensen die er een gezonde levensstijl op na willen houden! TOP!

— Kim

Als beginnende intermittent faster heeft dit kookboek me perfect begeleid. De recepten zijn niet alleen heerlijk, maar geven ook het vertrouwen om de 16:8 levensstijl moeiteloos te omarmen. Een waardevolle aanvulling op mijn gezonde routine!

— Julia

Het 16:8 vastenkookboek heeft mijn vastenervaring naar een hoger niveau getild. De recepten zijn gevarieerd en eenvoudig te bereiden. Dankzij de feiten over voedingsmiddelen begrijp ik nu beter wat ik op mijn bord heb. Een aanrader voor zowel beginners als gevorderden.

— Mark

Dit kookboek heeft vasten voor mij toegankelijk gemaakt. De recepten zijn niet alleen smaakvol, maar ook afgestemd op mijn drukke schema. Ik voel me energieker en gezonder dan ooit tevoren. Een geweldige aanwinst in mijn keuken!

— Sara

Als ervaren intermittent faster was ik op zoek naar nieuwe inspiratie. Dit kookboek heeft mijn verwachtingen overtroffen. De variatie in recepten houdt het spannend, terwijl de feitelijke informatie over voeding mijn begrip heeft verdiept. Een must-have voor iedereen die van vasten houdt!

— Johan

Het 16:8 vastenkookboek is mijn dagelijkse go-to voor gezonde en smakelijke maaltijden. De recepten zijn snel en eenvoudig, perfect voor mijn drukke levensstijl. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar heerlijke vastenopties.

— Lise

Dit kookboek heeft mijn kijk op intermittent fasting veranderd. De heldere uitleg en diverse recepten hebben me geholpen mijn vastenroutine te verbeteren. Het is een geweldige gids, zelfs voor iemand met weinig kookervaring zoals ik.

— Rob