16 8 dokter servaas binge
€22.99

Vasten biedt enkele sterk onderbouwde gezondheidsvoordelen. Het bevordert de spieropbouw, leidt tot gewichtsverlies, versterkt je immuunsysteem en vertraagt het verouderingsproces. Bovendien leert je lichaam het onderscheid tussen een waar hongergevoel en een craving, zodat je makkelijker aanvoelt dat die zak chips om 10 uur ’s avonds niet écht nodig is.

Tijdens mijn begeleiding van topatleten maakte ik kennis met ‘intermittent fasting’. In dit boek beschrijf ik hoe vasten iedereen gezonder kan maken en op het juiste gewicht kan brengen. Ik schuif de 16:8 methode naar voor: 16 uur lang vasten en eten binnen een tijdsspanne van 8 uur. Verder leg ik uit wat er met je lichaam gebeurt tijdens het vasten en geef ik een eenvoudig stappenplan met lekkere recepten om zelf aan de slag te gaan.

Boek: Met intermittent fasting naar een gezonder gewicht

Product toegevoegd aan winkelwagen

16:8 is voor mij een praktische sleutel tot een gezond en dynamisch en creatief leven in combinatie met levend, gezond en lekkere voeding.

— Kama

Er wordt in dit boek in mensentaal uitgelegd wat vasten met je lichaam doet. Ook staan er tal van leuke voorbeelden in die maken dat je de uitleg beter kan onthouden en het ook kunt navertellen. Een boek die mij enorm veel geholpen heeft.

— Sandra

Begonnen met 16:8 en meteen verslaafd aan de luchtige schrijfstijl van toch wel soms levensnoodzakelijke of licht-wetenschappelijke onderwerpen. Ik ben nochtans geen fervent lezer. Maar quasi meteen kocht ik ook immuun en het recept en nu ben ik ze zelfs tegelijk aan het lezen! Nuttige informatie voor jong en oud, mochten meer mensen deze boeken lezen de wereld zou er anders uitzien.

— Ellen

Al jaren vechten tegen de kilo’s, veel tips gehad over intermitten vasten. 16-8 gekocht, en in 1 ruk uitgelezen. Superduidelijk, humor en praktisch . Ik ga dadelijk mijn planning maken en starten! Bedankt voor de inspiratie

— Marcel